Skip to content. | Skip to navigation

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Van aangifte naar tribunaal / Є Steun coronatribunaal.nl

Є Steun coronatribunaal.nl

by Chief Legal — last modified 08-01-2024 02:55
Opgeslagen onder:

Steun coronatribunaal.nl. Zeer veel tijd en energie is gestoken in onderzoek naar de objectieve waarheid en feiten in verband met de Coronacrisis. Tussen 30 maart 2020 en 14 juli 2023 zijn éénendertig brieven geschreven aan het Openbaar Ministerie om aangifte te doen. Het dossier omvat meer dan 4.500 pagina's en 555 producties. Alle relevante wetenschappelijke literatuur is onderzocht, samengevat en van commentaar voorzien.

Steun coronatribunaal.nl en doneer royaal de Jihad Legal voor strafvervolging van een veelheid aan personen die de Nederlandse overheid en burgers jarenlang hebben misleid met betrekking tot het coronavirus. Daaronder mede begrepen de kring van Viruswaarheid cum suis. Met uw steun kan het goede werk worden voortgezet en wordt het coronatribunaal voltooid met zeer grote kans op veroordelingen.

U steunt coronatribunaal.nl met de cryptocurrency Bitcoin, Ethereum, Litecoinin en/of Dogcoin. De bijpassende wallet adressen vindt u hieronder. U kunt ook steunen via PayPal. U betaalt een bedrag naar keuze voor het goede werk van de Chief Legal Officer van Bureau De Kreek en zijn niet aflatende inspanning alle middelen rechtens om het coronatribunaal te laten plaatsvinden in de rechtszaal ten overstaan van de eerlijke en onafhankelijke rechtspraak. 

Bedankt alvast voor uw steun!

Logo Bitcoin Bitcoin: 1B4juNuKrjLPyYwBQrySiz2Qcf3qgLyk3u

Logo Ethereum.Ethereum: 0xeD6D51530e06c83da8372Cdd68081E0c3ef3a612

Logo Litecoin. Litecoin: LKVCNEoSK47H5hXdjAugxoWHNRxCuzE6f8

Logo Dogcoin. Dogcoin: DF7WH92jvoSv2gNUDupWBDtUHEuSq3hUpm

gearchiveerd onder: Steun, Coronatribunaal